Yogalunden

Yogalunden är en yogastudio bara några km utanför tätorten Väse i Karlstad. Hit kommer du till en skön och stillsam miljö där du kan träna, umgås eller bara vara i dig själv och lugnet.

Under våren erbjuder vi klasser inom stilarna yinyoga och hatha yoga samt privata klasser för de som önskar mer personlig anpassning. Tryck här för information om de olika yogastilarna och vad som passar bäst för dig. Vi erbjuder även olika massageformer i samarbete med Vildvilans Trädgårdar.

Vi på Yogalunden

Våra yogalärare har gått yogalärarutbildningar och är certifierade inom sin respektive yogastil. Vår vision är att yoga är något vi hittar inuti oss själva som kan hjälpa oss att skapa en stabil grund för et hållbart och hälsosamt liv. Vi vill finnas där som ett stöd under resans gång och erbjuda yoga med en hög kvalitetsnivå i en säker och trygg miljö.

Tryck här för mer information om våra lärare.

Miljö och hållbarhet

Vi bryr oss om vår miljö och omgivning. Vi försöker alltid att ta miljömässig och etiska hänsyn vid inköp av varor och inventarier och använder oss därför av ekologiska och rättvisemärkta produkter i den mån vi kan. Våra mattor, filtar och bolster är av ekologiskt material.

Praktisk information

Bokning av klass.

Bokning av klass gör du via hemsidan under fliken boka/schema. Betala gör du på plats i studion. Vi tar emot kort och swish-betalning.

Inför klassen

Kom gärna i god tid innan klassen börjar så du i lugn och ro kan hitta din plats i salen. Vi har alla redskap du behöver för yogapraktiken i studion. Vi rekommenderar mjuka och bekväma kläder och kom gärna färdig ombytt då vi tyvärr inte har något omklädningsrum. Toalett finns att låna.

Allergier

Vi vill att alla skall kunna känna sig välkomna till Yogalunden. Tyvärr kan vi dock inte garantera en allergivänlig miljö. Vi använder ibland rökelse och eteriska oljor i studion. Spår av pälsdjur och nötter kan förekomma.

Lilla butiken

I studion har vi även en liten butiksdel där vi säljer lite bas-redskap för yoga som yogamattor, bolster, block mm. Ta dig gärna tid att titta, känna, lukta och prova våra produkter.

Hitta hit

Yogalunden är en yogastudio bara några km utanför tätorten Väse i Karlstad. Vi håller till i gamla Kungsbacka skolan som ligger längs med gamla E18 uppför backen vid Väse kyrka. Infart för bilar är från huvudvägen, alltså inte från grusvägen nedanför huset. Infarten till tomten är till höger rätt innan backtoppen om man kommer från kyrkan och till vänster rätt efter backtoppen om man kommer från Väse samhälle. Parkering finns på gården alternativt vid Väse kyrka. Det tar ungefär 5 minuter att gå från kyrkan och upp till huset.

Länk till karta hittar du här.