Yogalunden är en yogastudio i gamla Kungsbackaskolan bara några minuter utanför tätorten Väse i Karlstad. Hit kommer du till en skön och stillsam miljö där du kan träna, umgås eller bara vara i dig själv och nuet.


Svava

Yoga och jag hittade varandra för ungefär 16 år sedan i vackra Hoddevik i Norge. Vår resa har sedan dess varit en bubblig och spännande en där perioder med kärlek och hängivenhet har varvats med tankspridda och långdragna yogapraktiker. Men yoga är något riktig speciellt om man tillåter och nästan varje dag lockar den mig tillbaka till mattan och praktiken och ger mig den styrka och det stöd jag behöver i min vardag.

I 2016 bestämde jag mig för att gå helhjärtat in i yogans värld och utbildade mig till yogalärare inom Hatha yoga med en dröm om att en dag öppna en helt egen yogastudio. Nu står jag här med härliga Yogalunden och min dröm uppfylld. Min önskan nu är att dela allt det fina yogan omfattar och att våra klasser skall kunna ge dig en upplevelse av välbefinnande, glädje och nyfikenhet.

Meriter

∼ Embodied Flow 200h, med Satu Toumela &                 Veronica Jäderlund  (gästlärare Dr. Scott Lyons)

∼ Yin Yoga 30h, med Lisa Nelson (Yogabliss Lembongan)

∼ The art of teaching beginners (webutbildning), med Jason Crandell

∼ Bachelor i sykepleie, LDH Oslo

Vi erbjuder

På Yogalunden erbjuds yogaklasser i grupp samt privata klasser inom stilarna yin yoga och hatha yoga.

Kolla in de olika erbjudanden under.

Yoga

Privata yogaklasser

Är du redo att börja din yogaresa?

Vad kul att du har hittat hit till Yogalunden. Hoppas du har fått tittat runt lite på hemsidan. Här finns lite smått och gott om allt från mig och mina klasser till mer praktisk information. Är du nyfiken och vill testa en klass, men fortfarande har funderingar? Tveka inte att ta kontakt. Jag hjälper dig så gärna att hitta rätt så du får den upplevelse som passar just dig och dina behov.

Kontakta oss