Vinter och Vår 2020

 

Hej på er och gott nytt år! Hoppas alla hade en trevlig nyårsafton och en skön start på det nya året 2020. Här på Yogalunden är vi i full gång med att klura, planera, göra och drömma inför kommande år. Under följer lite matnyttig information om vårterminen hos oss och ett litet bakåtblick på året som varit. Välkommen att höra av dig till hej@yogalunden.se om du har några funderingar.

Prova på i vecka 3

Vi börjar vårterminen med en gratis prova-på-vecka i vecka 3. Anmälan till de olika klasserna gör du via boka/schema på hemsidan. Där behöver du registrera dig som kund om du inte redan har gjort det. Vill du inte registrera dig, kan du skicka ett meddelande på facebook där du får en bekräftelse på bokat plats. Klasserna är självklart gratis även för dig som redan har klippkort.

Vårterminen 2020

Vårterminen kommer att se ganska lika ut som hösten. Jag kommer behålla mina hatha klasser på tisdagar och fredagar, dock med lite senare start på fredagar. Sandra kommer att hålla i yin klasser tisdag och torsdag kväll samt fredag morgon. Kanske det även lurar en workshop eller två i krokarna. Roligt!

Vi har också lagt till 2 nya klippkort, ett 10-kort som är giltigt i 3 månader och ett 20-kort som är giltigt i 6 månader. Priserna blir därför lite hyggligare för de som vill yoga lite mer. Kolla gärna in schemat och priser för mer info. Passar även på att nämna att vid lov och andra längre ledigheter där Yogalunden håller stängt kommer klippkorten att förlängas med motsvarande tid eller kompenseras på annat sätt.

Kroppsbehandlingar

Sandra fortsätter även att erbjuda massage vilket jag verkligen kan rekommendera. Hon är mycket duktig på att läsa av just ditt behov och har en unik förmåga att förmedla trygghet och ett lugn som stödjer dig in i djup avslappning. Oj, vad gött det känns!

Vuxenpoäng och självkärlek

Lite längre fram på vårkanten så fyller jag även 40 år vilket verkligen innebär en hel bunt med vuxenpoäng samt 1 extra semestervecka från CSK. För att fira detta kommer jag att röra mig utanför Väses gränser där jag skall ta lite extra hand om mig själv med yoga, meditation och lite fortbildning. Förhoppningsvis kommer jag hem full av ny energi och inspiration som jag kan dela med er. Denna period kommer det inte vara några hatha yoga klasser med mindre jag hittar en vikarie. Skulle jag inte hitta någon vikarie kommer ni som brukar gå på mina klasser att kompenseras med extra ”enstaka-klass-pass” som ni kan använda på ”hatha flöde” eller ”hatha lugnt flöde”. Sandra håller i sina yin klasser som vanligt.

Tack för allt

2019 har bjudit på många fina stunder och minnen. Det har varit runda födelsedagstal, roliga familjesammankomster, semestrar och högtider, mycket härligt skratt med kollegorna på jobb, yogastudio, sociala mediers vetenskap och sist men inte minst, livet med mina två stora kärlekar i livet, Susanne och Iris. Vilket år vi har haft! Alltså, ibland får man faktisk nypa sig i armen.

Som de flesta av er vet öppnade vi också dörrarna till Yogalunden i oktober. Även om studion är liten, har det verkligen varit en grand resa. Många känslor har varit involverade och tårar har trillat både av ångest och glädje. Men för det allra mesta har det varit otroligt kul och väldigt givande. Jag är mycket tacksam för Sandra som har varit vid min sida som en god vän och bollplank och självklart yogan som alltid finns tillgänglig när man behöver lite avkoppling. Men mest av allt, är jag så tacksam för alla er som har kommit på våra klasser och visat erat stöd för den lilla verksamhet vi är. Att få göra detta känns verkligen som ett privilegium och utan er hade det inte varit möjligt. En kompis till mig brukar dela detta citat:

When you support a small business you’re supporting a dream!

Jag är inte helt säker på vem som citeras, men helt säkert är det att det stämmer, ett hundra procent. Så igen, från hela mitt hjärta, TUSEN, TUSEN TACK och jag hoppas vi syns i 2020.

Kramar, Svava 🙂